La Bòfia – Info Covid

Hola Bofier@s!

Ens posem en contacte amb tots vosaltres, primer de tot per agrair-vos la confiança mostrada en aquesta arrencada d’una temporada difícil i incerta per a tothom. Gràcies!

Malauradament, com tots ja sabeu, la situació sanitària actual ha fet que s’estableixin noves mesures per fer-hi front.

Aquestes noves mesures inclouen restriccions de mobilitat del dia 7 al dia 17 les quals faran que sigui impossible per la majoria de Bofier@s poder venir a esquiar amb nosaltres.

Pel què fa l’Estació, mantindrà el mateix domini esquiable obert actual fins el diumenge 10 de Gener. Del dia 11 de gener al 17 de gener romandrà oberta la zona de debutants i el telecadira del Querol.

Per aquest motiu us volíem fer saber:

1. Tal i com vam dir a principis de temporada, ens comprometem a:

  • Fer ús sempre del sentit comú (sí, el menys comú de tots els sentits…)
  • Respectar i seguir les directrius i normatives d’aplicació que dicti l’estació del Port del Comte
  • Respectar i seguir les directrius i normatives d’aplicació que dictin els òrgans competents.
  • Aplicar les mesures de prevenció que es requereixin en cada moment.

2. Volem continuar sent part de la solució quan les autoritats corresponents ho creguin oportú. Per aquest motiu continuarem treballant amb empenta per tal de tenir-ho tot apunt el dia que ens pugueu venir a visitar.

3. Continuarem donant el servei habitual fins el dia 10 de gener. Del 11 a 17 de gener tant sòls amb reserva prèvia (24h d’antelació)

Referent els Cursets del mes de Gener

  • Mantindrem el format de 4 caps de setmana consecutius a partir del 23-24 de gener si les restriccions de mobilitat ens ho permeten
  • Les persones que havien fet la seva reserva pel cursets que s’iniciaven el pròxim cap de setmana, mantenen la plaça si no se’ns indica el contrari.

Sabem que no és el millor regal que havíem demanat els Reis Mags de l’Orient, però de ben segur que tornarem esquiar i a gaudir junts. Primer arriba el carbó, però després arribarà el Regal!

I ja ho sabeu Bofier@s…

Salut i Neu!

L’equip del Centre d’Esquí La Bòfia